Dupa cum ati aflat, toate examenele din penultima sesiune CRP sunt proiecte, portofolii, referate, asta insemnand ca nu avem de-a face cu clasicele examene care ii streseaza de obicei pe studenti. La punctajul proiectelor se adauga si punctele de la seminar (prezente, teme si referate).

Datele examenelor sunt urmatoarele:

27 ian- Studii de gen, de la 15:00- se predau portofoliile si atat.

10 feb- RPC, ora 08:00 (examen pe echipe; individual, cine vrea)- se prezinta proiectul (pana pe 9 feb, ora 08:00, proiectul se trimite pe adresa de e-mail a prof. Gh. Onut).

14-15 feb- JPCR , ora 08:00(examen individual)- se prezinta proiectul de cariera (proiectul se trimite cu doua zile inainte- adica pe 12 si 13 feb pe adresa de e-mail a prof.).

28 ian- Mijloace de promovare (ora 16:00)- grupa I

29 ian- Mijloace de promovare– grupa II

2 feb- Relatii sectoriale (ora 09:00)- grupa I

3 feb- Relatii sectoriale (ora 09:00)- grupa II

7 feb- Semiotica (probabil ora 10:00)- se predau referatele

Informatii despre continutul proiectelor:

1. Relatii sectoriale: elaborarea unei proceduri de recrutare, selectie si integrare pentru un post la libera alegere (post real dintr-o companie). Proiectul va cuprinde urmatoarele:

– pentru recrutare: identificarea metodelor de recrutare (minim 2- de ex.- anunt de recrutare) si prezentarea lor; scrierea unei fise de post si a unui job specification.

– pentru selectie: identificare metodelor de selectie (minim 2- de ex.- ghid de interviu si fisa de evaluare la interviu) si prezentarea lor.

– pentru integrare- descrierea celor doua componente- orientare si socializare- aplicate pe postul ales.

– alcatuirea bugetului pentru fiecare dintre cele trei proceduri si a bugetului total.

Proiectul va fi prezentat in ziua examenului.

2. Mijloace de promovare: analiza comparativa a trei marci ale aceluiasi produs pe un singur canal de comunicare (mai multe detalii vor fi trimise pe adresa de an de catre d-ul profesor). Proiectul va fi prezentat in ziua examenului.

3. Semiotica– referatul a carui cerinta a fost trimisa pe adresa de an de d-na prof.

4. Studii de gen– portofoliu (inca nu se stie ce va contine); portofoliul se va preda printat si se va trimite si pe mail d-nei prof.

5. RPC– proiect de cariera pentru un client real (pe echipe sau individual). Fiecare foloseste propria structura. Mai multe informatii se gasesc in cartile trimise pe mail-urile personale. Criteriile care vor fi luate in calcul sunt: autenticitate, self-awareness si anvergura planului de cariera (cat de ambitios este acesta). Proiectul va fi prezentat.

6. JPCR– proiect de cariera personal (individual). Proiectul va fi prezentat.

Multa bafta! :)

 

 

Alexandra Banciu

Reclame