Invitaţiei de a ne întâlni luni la ora 12 în faţa T-ului şi a discuta despre banchet i-au dat curs şase persoane. Iată ce s-a vorbit în legătură cu banchetul: un lucru bun e că am stabilit data, 23-24 iunie. Dacă lucraţi în ziua, luaţi-vă liber. Apoi am născocit două posibile locaţii: Festival 39 şi… la mare, în România. În cazul Festivalului, acţiunea se va desfăşura în seara de 23 spre 24 iunie, în cazul în care alegem marea, intervalul va fi cuprins între 24-26 iunie.

S-o luăm băbeşte acuma, pentru că mulţi care aud de mare imediat pun problema banilor. Nu ştiu în ce măsură experienţa „maritimă” de două zile ar fi mai scumpă decât o seară la Festival 39. În cazul Festivalului, fetelor le trebuie rochii, băieţilor costum, pentru că nu poţi merge acolo în trei-sferturi şi pălărie pescărească. Urmează costurile legate de închirierea localui şi de menu. De cealaltă parte, pentru „la mare”, costurile implică închirierea unei vile (cu cât suntem mai mulţi, cu atât iese mai ieftin de căciulă), iar deplasare cu trenului nu e dă gaură în buzunar pentru că beneficiem de reducere. Aspectele privind mâncarea, băutură le putem rezolva destul de uşor, nu consider că ele constituie piedici esenţiale. Oricum ar fi, costurile se echivalează, iar cine crede că banchetul la mare ar presupune o cheltuială cu mult în plus, se înşeală.

No, v-aţi dat seama deja că eu sunt prea banchetul la mare. Opţiune în favoarea căreia s-au declarat şi ceilalţi prezenţi la întâlnire.  Acuma vreau de la voi toţi… implicare. Sunteţi de acord cu vreuna din aceste variante? Dacă da, pentru care? Dacă nu, oferă o alternativă. Una cât de cât concretă, nu răspunsuri de genu’ „mda, nu ştiu, aş vrea altceva, ceva nu ştiu cum…”. Dacă nu ştii cum, alege din ce ţi s-a oferit. N-o să fac vreun sondaj pe blog, pentru că ăla oricum e irelevant, ci mă bazez pe fiecare din voi să-şi exprime clar şi fără menajamente dorinţele sale. Hai să iasă fain!

Reclame