Fiind specialişti în  PR, ar merge o acţiune prin care să scoatem un minimum de doi lei de la fiecare participant la cursul festiv. Să facem nişte socoteli aproximative: vreo 80 de studenţi la Asistenţă Socială şi 80 la Sociologie înseamnă 160 de surse de venit. Din care rezultă circa 320 de lei. Profi o să dea mai mult pentru ce-o să vindem noi, minim un 5 lei, că deh, ei e profi, nu e studenţi, deci ei are bani.

Vom avea vreo 400 de coco. Plus ce mai pun şi cerepiştii, o să batem undeva spre 500. După închiderea urnelor mobile şi numărarea mălaiului, invităm pe toată lumea, sociologi, asistenţi sociali, cerepişti, oaspeţi, la cel mai apropiat stabiliment de degustat băuturi spirtoase şi cu seară dansantă. Flirtul va fi liber.

Când conducerea universităţii va cere socoteală pentru actul de rebeliune, noi, cerepiştii, le vom oferi un grafic cu succesul acţiunii noastre plus o prezentare video, în timp ce sociologii ne vor susţine cu o cercetare: „10 motive pentru care a fost mai mişto aşa!”. Cei de la asistenţă socială le vor face un ghid „cum să-ţi revii din şocul provocat de o gaşcă de studenţi demenţi. 5 paşi simpli pentru tine şi familia ta”.

In vino veritas!

 

Reclame