Destinul e ca un prieten de care nu scapi niciodată. E cel mai bun prieten pe care nu-l vezi niciodată. Vezi doar efectele lui. Uneori îți zâmbește, alteori are el chef să zâmbească pe seama ta. Mno, ca prietenii, ce naiba?

Vila în care vom ține în cele din urmă petrecerea de început de an se numește „Căsuţa Ana” din Bran. Cum intri în Bran, a doua staţie, treci strada, ai intrat înăuntru.

Cumpărăturile le vom face mâine. Întâlnirea e programată pentru ora 4 în parcarea de la Real. Vor merge Enache, Nicuşor, Ale Banciu, Răzvan şi Theo. Promitem să luăm de toate pentru toţi.

Plecarea propriu-zis spre Bran e programată pentru orele 5.30 din autogara Bartolomeu (de lângă stadion). Contingente cerepiste vor mai veni şi pe la orele 8 şi 9 seara.

Aşa, buuun. Acuma lista. De menţionat că dacă nu te regăseşti pe listă dar vrei să vii, să mă anunţi.

1. Răzvan

2. Nicuşor

3. Enache

4-5. Theo cu Ionuş (Ionuţ e iubitul Theoniei şi prieten cu cei trei de mai sus)

6. Anda

7. Delia

8. Alexandra Banciu

9. Diana Bjoza

10. Alexandra Erdo

11. Ana Maria Cristişor

12. Andreea Bicăjanu

13-14. Andreea Bejenariu cu iubitul

15-16. Raluca Cercel cu pretenu’

17. Georgeta

18. Dumitriţa

19. Diana Gaftoneanu

20. Ariane, o prietenă a primilor 9 de mai sus

21. invitatul Kinder Surprise

Preferinţele culinare şi bahice le relataţi lui Răzvan. Cine vrea să aducă benevol o sticlă de ceva (vin făcut la ţară, ţuică/pălincă,rachiu făcute la ţară, sau orice altceva ) se va bucura de aprecierile tuturor De asemenea, să nu fiţi foarte grăbiţi să ajungeţi acăsică a doua zi pentru că timpul este aliatul nostru. De altfel, un grătar dumincă dimineaţă, în aerul tare al Bucegilor ar fi chiar mişto.

Anunțuri